Kreditkort och olika företag

kreditkortDet finns ett oändligt många företag som ger ut kreditkort idag. De största är VISA och Mastercard. Det finns vissa krav som man måste uppfylla för att kunna få ett kreditkort idag, bland annat måste man vara myndig och utan betalningsanmärkningar. Detta för att kreditkorts företagen ska veta att du kan betala räkningar när dom kommer. Fyller man dessa krav är det inte svårt att få ett kreditkort. Banker erbjuder dessutom att kombinera sitt bankkort med ett kreditkorts paket. De flesta banker använder olika kreditföretag, Nordea använder VISA medan Swedbank använder Mastercard och så vidare. De kommer även nya kreditföretag hela tiden. De senaste åren har det kommit fram flera stycken, bland annat Diners Club, Discover Card och den ganska så oförglömliga Re:meber. Alla dessa företag har så klart sina egna erbjudanden och kampanjer, så är man osäker på vilket man vill välja kan man alltid googla fram svaret. Där kan man hitta en sida där man jämför olika kreditföretag och deras kreditkort. Man får en snabb och bra överblick över hur marknaden ser ut och kan göra ett klokt val i slutändan. Det vill säga, är man riktigt klok så tar man inte emot något från dessa företag alls.