Tjäna pengar till klassen nu!

tjäna pengar till klassenVill du och dina klasskompisar tjäna pengar till klassen nu, är det bara att söka på nätet efter varor, beställa dem och börja sälja. Vägen dit är inte lång. Håll ett möte i klassen där ni bestämmer målet med pengarna. Ska ni åka på en kort eller längre klassresa eller vill ni göra någon annorlunda aktivitet.

När ni beslutat vad ni ska göra är nästa steg att undersöka hur mycket ert val kostar. Kolla upp prisalternativ på många olika ställen för att hitta det bästa erbjudandet, tänk på att det billigaste sällan är det bästa. Efter att ni hittat det erbjudande som passar er, har ni också koll på ifall ni måste tjäna pengar till klassen genom försäljning av varor eller om det räcker med en liten loppmarknad.

Låt alla uttrycka sina idéer om hur de vill tjäna pengar till klassen. Kanske har någon speciella önskemål om vilken sorts varor ni ska sälja, när ni ska tjäna pengar till klassen. Då ni bestämt er är det dags för lite matte. Hur mycket måste var och en sälja för att ni ska komma upp i summan till er resa eller aktivitet? Låt alla försöka sälja lika mycket.