Plastlådor för viktiga dokument

Genom livet samlar man på sig en hel del dokument och annat som man inte riktigt vet var man ska göra av dem. Saker som man aldrig använder, men man vill ändå inte göra sig av med dem eftersom de kan komma till användning, eller så har de bara ett stort känslomässigt värde.

Viktiga fakturor och brev, skisser och teckningar, tidningar och andra viktiga dokument samlas lätt i högar på skrivbord och i lådor, där de sen ligger orörda under längre perioder och tar upp onödigt utrymme.

Det är inte bara slöseri med plats, utan det kan också lätt se rörigt eller stökigt ut när dessa högar ligger framme.

En bra lösning kan vara att samla ihop alla papper, brev och teckningar i olika plastlådor. Dessa kan man sen förvara eller ställa undan någonstans där de inte syns eller är i vägen.
Ett tips kan vara att dessutom sortera innehållet i dina plastlådor och märka dem med etiketter. På så sätt har du koll på vad som finns i dina plastlådor, och du kan snabbt få tag på ett specifikt dokument om du skulle behöva det.

Plastlådor kan fås i många olika storlekar, och kan med fördel staplas ovanpå varandra för att spara ännu mer plats. Dina plastlådor håller dina viktiga dokument i gott förvar, samtidigt som de skyddar dem från både damm och fukt som de kan utsättas för.