Alla typer av flirtkulor

Allmänt om flirtkulor

Flirtkulor kan beskrivas som bollar i ett lätt, frigolit-liknande material. De finns i olika storlekar, former och färger. Att pyssla med flirtkulor är roligt för hela familjen. Flirtkulor väger i princip ingenting och de är enkla att arbeta med. Det finns en mängd olika typer av pyssel som man kan göra med flirtkulor och ofta limmar man ihop de med varandra eller fäster saker på dem. Det går också bra att måla direkt på flirtkulorna.

Lista på varianter och förklaringar

Runda och vita flirtkulor
Runda vita flirtkulor är nog den allra vanligaste varianten av flirtkula och förmodligen den första typen man träffar på. Det finns runda vita flirtkulor i alla möjliga storlekar. Och det finns de med hål igenom och det finns de som saknar hål.

Flirtkulor FärgerRunda och färgade flirtkulor
Runda färgade kulor är också väldigt vanliga. De finns i alla möjliga storlekar, från väldigt små till väldigt stora. Färgerna varierar och det brukar gå att hitta den färg man söker. Det finns färgade flirtkulor med eller utan hål igenom.

Ovala flirtkulor
Det finns även flirtkulor som inte är helt runda utan snarare lite ovala. Dessa är lite ovanligare men brukar gå att hitta i välsorterade hobbybutiker.